Hurda Alımı

Gaziantep Hurdacı

Gaziantep Hurdacı

Gaziantep hurdacı ihtiyaçlarınız için İlke Hurda firmamızdan hizmet alabilirsiniz. Geri dönüşümün, dünya ve insan sağlığı açısından neredeyse şart olduğu bugünlerde, yeniden hayata kazandırabileceğimiz atıkların adresinizden alımını gerçekleştiriyoruz. İlke Hurda olarak hizmetlerimizde aşağıdaki temel ilkelere göre hareket ediyoruz:

  • Profesyonel ekip
  • Gelişmiş teknolojili makinalar
  • Hassas ürün incelemesi

Bakır, kablo, metal vb. atıkları bize ulaştırabilir, merkezimizde ustalıkla yenilenen ürünleri tekrardan üretime kazandırmaya katkıda bulunabilirsiniz.

Gaziantep Hurdacı Telefon Numarası

Gaziantep hurdacı telefon numarası 534 844 4677 aracılığıyla firmamıza ulaşabilir, hurda çeşitleri ve fiyatlarıyla ilgili bilgi alabilirsiniz. Gaziantep hurdacı hizmetlerimiz kapsamında aldığımız hurda çeşitleri, genellikle bakır, krom, sarı metal gibi ürünlerden oluşur. Bu ürünler merkezimize getirildiğinde çeşitli yöntemlerle incelenerek tartılır ve ardından uygun bir fiyatlandırma yapılarak işleme konur. Özellikle sanayi alanında büyük önem arz eden metal atıklar, farklı işletmelerde ham madde olarak kullanılmak üzere yola çıkar. Firmamız aracılığıyla geri dönüşüme kazandırabileceğiniz başlıca hurda çeşitleri şunlardır:

●      Bakır

Geri dönüşüm sektöründe büyük öneme sahip olan bakır atıklar, fabrikaların imalat bölümünde gerekli olan ihtiyacı karşılar. Kilogram bazından hesaplama yapılan atıklarda soyulmuş bakır, kalaylı bakır, tel bakır, lama bakır ve kırkambar bakır gibi farklı çeşitler de görülebilir. Gaziantep hurdacı hizmetlerimiz kapsamında tüm bakır hurdaların alımını gerçekleştirmekteyiz.

●      Sarı Metal

Pirinç maddesinin bir türü olan sarı metal, diğer ürünlerin piyasadaki değişimine göre değerlendirilir. Endüstride çok çeşitli alanlarda kullanılabilen pirinç, bakır ve çinkonun karışımı sonucunda elde edilir. Kolay şekil alan, dayanıklı, korozyona karşı etkili olan bu ürün özellikleri sayesinde üretimde tercih edilir. Elinizdeki sarı metal hurda malzemeler için Gaziantep hurdacı hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

●      Krom

Ürün çeşidine göre değişiklik gösteren krom atıkları, bakır ve alüminyum gibi değerli bir maddedir. Paslanmaz kromlar, sektördeki gidişat durumuna göre değerlendirilir. Üretimde fazlasıyla ihtiyaç duyulan kromlar, ham madde olarak kullanılabilmek için dönüştürülür. Gaziantep hurdacı ihtiyaçlarınız doğrultusunda ekibimizin elinizde krom hurdaları alması için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

●      Alüminyum

Alüminyum, endüstriyel üretimde sıklıkla ihtiyaç bir ham maddedir. Bu açıdan geri dönüşüm kapsamında yeniden üretime kazandırılan alüminyum hurda malzemeler, ülke kaynaklarının korunması açısından son derece önemlidir. Bu süreçte alüminyum türü, miktarı, kalitesi gibi faktörler malzemenin kullanılabilirliğini ve dolayısıyla fiyatını doğrudan etkiler. Bu nedenle Gaziantep hurdacı hizmetlerimiz kapsamında alüminyum ürünleri özenli bir çalışmayla inceleyip değerlendiriyoruz.

Gaziantep hurdacı fiyatları, atık türüne göre değişse de genellikle belirli standartlar çevresinde belirlenir. Öncelikle ürünün miktarı ve saflık derecesi burada büyük önem taşır. Firmamıza gönderilen atıklar piyasadaki talep oranına, ham madde verimliliğine ve teslim alınacak adrese göre incelenip kilosuna göre fiyatlandırılır.

Elinizde bulunan atıkları en verimli şekilde değerlendirebilmek için firmamızdan alım talebinde bulunabilir, uzman ekibimiz yardımıyla ürünlerin geri dönüşüme uygunluğunu öğrenebilirsiniz. Hurda alımıyla ilgili daha fazla bilgi edinmek için Gaziantep hurdacılar telefon numarası 534 844 4677 aracılığıyla firmamıza ulaşabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Kaç Çeşit Hurda Vardır?

Birçok hurda çeşidi olduğu kesin bir sayı vermek doğru olmasa da metal, krom, demir, bakır, sarı metal (pirinç), çinko, alüminyum, kâğıt gibi çeşitler sıralanabilir.

Pirinç Hurda Nasıl Anlaşılır?

Sarı metal olarak da bilinen pirinç, çinko ve bakırın karışımı sonucunda oluşur. Karışımın içerisindeki bakır oranı da maddenin kırmızı bir şekilde görünmesine sebep olur.

Hurda Satarken Nelere Dikkat Edilmeli?

Hurda malzemeleriniz piyasa durumuna, kalitesine, yıpranmışlık oranına ve miktarına göre değerlendirilir. Bu noktada güvenilir bir hurdacı firmasından hizmet alarak hurdalarınızın satışını güncel ve doğru fiyattan yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir